Anđušić nakon velike pobede: Mi smo gospoda!

 U meču 17. kola Evrolige u beogradskoj “Areni”, košarkaši Partizana su sinoć odigrali sjajan meč i savladali su ekipu Monaka rezultatom 100:80.

Odličnu partiju za crno-bele je pružio Danilo Anđušić.

Posebno je pohvalio navijače koji su aplauzom dočekali bivšeg trenera Crvene zvezde Sašu Obradovića koji je na klupi Monaka.

– Mi smo gospoda. Drago mi je što smo još jednom pokazali kakvo gospodstvo navijanje imamo. To je pokazatelj kakve navijače imamo, bio je oduševljen Anđušić i dodao:

– Monako je sjajan tim, popunjen na svim pozicijama. Favoriti su ove sezone, igraju sjajno i u Francuskoj i u Evroligi. Od prvog do poslednjeg minuta smo odigrali ozbiljnu utakmicu i u odbrani i u napadu. Drago mi je što smo otvorili godinu pobedom, nastavili niz i pobedili pred ovim navijačima, hvala im što dolaze u ovolikom broju. I u onim trenucima kada nije bilo lako i kada smo gubili neizvesne završnice, govorio sam da svaka osoba u ovom klubu veruje u igrače. Tako i sada moramo da ostanemo na zemlji. Nadam se da ćemo nastaviti sa dobrim igrama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE