Novak preskočio nezgodnu prepreku, sada sledi pravi derbi!

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale ATP turnira u Adelajdu pobedom nad Kanađaninom Denisom Šapovalovim sa 2-0, po setovima 6:3 i 6:4.

U prvom setu je naš teniser odmah morao da spašava dve brejk-lopte, ali je uspeo da sačuva servis. Nakon toga je Šapovalov imao još jednu priliku u petom gemu da brejkne Novaka, koji je ipak pokazao zašto je to što jeste kada je iskoristio svoju prvu šansu i došao do brejka za prednost od 5:3, a potom bez izgubljenog poena svojim servisom završio set.

U drugom setu je rano Novak došao do brejka i poveo je sa 3:1, pa se činilo da će završiti meč brže, ali je Kanađanin još jednom pokazao koliko je nezgodan i motivisan protiv najboljih tenisera. Usledila su dva njegova uzastopna gema i poravnanje na 3:3, ali je Novak ponovo kada se lomio set došao do brejka, iskoristivši četvrtu priliku za to i poveo sa 5:4, a zatim i priveo meč kraju.

U polufinalu nas očekuje pravi spektakl, pošto će se sastati sa Danilom Medvedevim, koji je sa 2-0 u setovima savladao zemljaka Karena Hačanova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON OSVAJANJA SKUDETA: Inter dovodi 3 vrhunska pojačanja za narednu sezonu!

Plan Đuzepea Marote je jasan: Direktor Intera želi da prodajom nekih igrača zaradi 100 miliona evra i da od...

POVEZANE OBJAVE