Zaigraj POKER, oseti duh PRAZNIČNIH ČAROLIJA i preuzmi dozu FANTASTIČNIH BONUSA!

Meridian će tokom Novogodišnjih praznika obradovati ljubitelje pokera! Zabavi se uz omiljene igre i vrhunski bonusi su tvoji!

Tokom praznika ljubitelji svih vrsta igara moći će da uživaju u besprekornim promocijama u okviru Meridianovog „Novogodišnjeg kalendara“! Zabavite se i vi sve do 12. januara i preuzmite nestvarne bonuse!

Danas je dan za strastvene ljubitelje najpopularnije kartaške igre! Vaš zadatak je da zaigrate jednu od tri sledeće igre: Hold’em Poker, Hold’em Poker 2 i Lucky Shodown Hold’em Poker provajdera Microgaming.

Uživajte tokom celog dana i takmičite se u broju osvojenih partija na pomenutim igrama. Svaka pobeda doneće vam jedan poen kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Ako se nađete među 10 najboljih igrača veličanstveni bonusi su vaši! Šampion ove jednodnevne avanture će osvojiti 2.000 DINARA BONUSA! Izvrtite uplaćeni bonus narednog dana na jednoj od igara iz kategorije slotovi!

Magična zabava u toku, dobro došli na Meridian!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Sve novajlije u Meridianu očekuje poseban BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog sada je pravi trenutak da se REGISTRUJETE.

Nekoliko trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Vaša zabava počinje i pre nego što deponujete novac na svoj korisnički nalog!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Poznate sudbine Radonjića i Nastasića na Majorci

Srpskog fudbalera Nemanju Radonjića kroz čitavu karijeru prate turbulencije. Tako je bilo i tokom ove sezone, a izgleda da...

POVEZANE OBJAVE