Žalgiris u FMP Meridianu našao zamenu za Evansa!

Žalgiris je sinoć ostvario ubedljivu pobedu protiv Fenerbahčea, ali je ostala u delimičnoj senci povrede najboljeg strelca ekipe Kenana Evansa.

Odmah su se Litvanci bacili u potragu za zamenom, a kako navodi “Eurohoops” prva meta je plejmejker FMP-a Trent Frejžer!

Međutim, ostaje da se vidi da li će uspeti u realizaciji ovog posla pošto je Amerikanac vezan dvogodišnjim ugovorom sa Panterima, koji ga se verovatno neće lako odreći, s obzirom na to da sjajno igraju u regionalnom takmičenju, a upravo je omaleni plej predvodnik.

Frejžer ima neverovatnu sezonu, pošto u ABA ligi beleži prosečno 20,8 poena, 6,3 asistencije i 2,2 skoka za prosečno skoro 30 minuta provedenih na parketu.

Nedavno je odigrao najbolju partiju protiv Mornara kada je zabeležio 45 poena i umalo nije oborio rekord po efikasnosti na jednoj utakmici, koji je upravo ove sezone posle mnogo vremena postavio Deron Rasel iz Mornara, tako skinuvši sa trona Milana Gurovića.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAKON PREKIDA SARADNJE SA NOVAKOM: Ivanišević priredio spektakl sa ekstratalentovanom srpskom teniserkom (FOTO)

Nedavno je sve iznenadila objava Novaka Đokovića da prekida saradnju sa dugogodišnjim trenerom Goranom Ivaniševićem. Danas se međutim našao...

POVEZANE OBJAVE