Hit igrač Hrvatske karijeru nastavlja u Italiji? Počeli su pregovori, obeštećenje će biti duplo manja od očekivanog

Škotski mediji javljaju da je Seltik dobio prvu zvaničnu ponudu za Josipa Juranovića, jednog od najboljih igrača hrvatske reprezentacije na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Kataru.

Nakon što se sjajni igrač povezivo sa madridskim Atletikom, Barselonom, Čelsijem i brojnim drugim velikim evropskim klubovima, na adresu Seltika stigla je zvaničnaa ponuda Espanjola.

Međutim, sada Đanluka Di Marcio, italijanski ekspert za transfere, piše da je Monca počela pregovore s Juranovićevim predstavnicima.

Monca je ozbiljna oko dovođenja hit igrača Svetskog prvenstva. U Milanu je održan sastanak između uprave Monce i Juranovićevog agenta. Monca planira dovesti Juranovića na pozajmicu uz obavezu otkupa ugovora, otkriva Di Marcio.

Za vreme Svetskog prvenstva pisalo se da će Seltik tražiti oko 20 miliona evra za Juranovića. Međutim, ako je suditi prema tome koji klubovi se zasad za Juranovića interesuju, ta se cifra ne čini nimalo realnom.

Puno je izglednije da konačno obeštećenje bude i duplo manje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLUVREME U ARENI: Partizan na krilima navijača, +8 za crno-bele!

Košarkaši Partizana igraju duel 32. kola Evrolige protiv Olimpijakosa. Nakon prvog poluvremena, ekipa Željka Obradovića vodi sa 40:32 Crno-beli su bolje...

POVEZANE OBJAVE