Imao je ponudu na stolu: Ronaldo odbio slavni klub

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena Kristijano Ronaldo nedavno je postao novi igrač Al Nasra iz Saudijske Arabije, potpisavši največi ugovor u istoriji fudbala.

Kapiten Portugala na godišnjem nivou zarađivaće 200.000.000 evra i sigurno je da takvoj ponudi niko nije mogao da isparira. Nakon odlaska iz Junajteda, brojne ekipe bile su zainteresovane za sjajnog fudbalera, a jedan od njih bio je velikan iz Brazila.

Predsednik Korintijansa Duilio Monteiro Alveš priznao je da je želeo da ove zime angažuje legendarnog fudbalera. On je izjavio da je klub poslao ponudu malo pre nego što je Ronaldo potpisao za Al Nasr i da mu je nudio platu identičnu onoj koju je imao u Junajtedu.

 –Dobio bi platu jednaku onoj koju je imao u Junajtedu i ugovor na dve godine uz pomoć naših sponzora. Znam da je imao i ponude iz Evrope, ali ponuda iz Saudijske Arabije bila je 20 puta veća – rekao je Alveš i dodao:

Ovo je Korintijans, zašto ne bismo pokušali da ga dovedemo. Nekoliko puta sam razgovarao sa njegovim agentom Žoržom Mendešom, a onda smo poslali i zvaničnu ponudu, rekao je predsednik Korintijansa za Globo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

TRENER KRUŠEVLJANA: Za mene je ovu utakmicu Napredak pobedio

Fudbaleri Napretka remizirali su u Kruševcu 3:3 protiv Partizana. U duelu 4. kola plej-ofa imali su i dva gola prednosti....

POVEZANE OBJAVE