Kampaco: Ludo je koliku podršku dobijam od navijača!

Najveće pojačanje u istoriji Crvene zvezde, Fakundo Kampaco još uvek neće moći da pomogne saigračima u Evroligi zbog zabrane koju srpski klub ima od strane ovog takmičenja.

Međutim, ogromnu podršku Argentinac dobija kako od navijača tako i od svojih saigrača na šta nije ostao ravnodušan. Ipak ne krije žal što ne igra u Evroligi.

– Osećam se tužno zato što samo želim da igram košarku. Došao sam u Zvezdu zato što želim da igram i ABA ligu i Evroligu, a to se izgleda neće dogoditi do marta… Držim palčeve i nadam se da će se sve srediti. Zahvalan sam saigračima, mnogo ljudi mi pokazuje dosta ljubavi, ljubaznosti i podrške, srećan sam zbog toga.

Sreća u nesreći je ta da su navijači imali priliku da iskažu podršku Kampacu u teškoj situaciji i još jednom se povežu s njim.

– Bilo je ludo koliko sam dobio podrške navijača Zvezde, ali i fanova košarke generalno, čak i navijača i igrača drugih timova. To je neverovatno, nadam se da možemo da utičemo na promenu, zahvalan sam na tome, zaključio je Kampaco.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NA EURO ZA 1€

Započnitee sportsku avanturu sa nama i priuštite sebi nezaboravno putovanje koje će ostati zauvijek urezano u vašim uspomenama. Postanite dio...

POVEZANE OBJAVE