Novak Đoković šampion Adelejda!

U finalu turnira u Adelejdu srpski teniser Novak Đoković savladao je Amerikanca Sebastijana Kordu sa 2:1 u setovima (6:7, 7:6, 5:4 ).

U prvom setu viđena je tvrda igra, a uspeo je Amerikanac nakon velike borbe i taj-brejka da povede sa 1:0. Srbinu je teško pao gubitak seta pa je tražio da njegovu ložu napuste agent Eduardo Artaldi, Elena Kapilero i brat Marko.

U drugom setu, Korda je bio siguran na početku, osvojio je gem bez izgubljenog poena, međutim ni Novak se nije predavao, bio je siguran na svoj serbis. Slično kao i u prvom setu, bili su sigurni na svoje servise, viđena je tvrda igra, Amerikanac je čak imao na Novakov servis meč loptu ali nije uspeo dođe do pobede. Srpski teniser je do izjednačenja, zatim je uspeo da osvoji gem na svoj servis. Drugi set je takođe rešen u taj-brejku gde je Novak bio maestralan i osvojio ga sa 7:3 za izjednačnje u setovima.

U trećem setu je viđen pravi egal, Novak je nekoliko puta imao prednosu gemovima na servis protovnika ali nije bilo brejkova, sve do rezultata 5:4 za Novaka, napravio je brejk u ključnom gemu i ostvario veliku pobedu i osvojio turnir u Adelejdu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Novi udarac za Liverpul, korak unazad u borbi za titulu, remi protiv Vest Hema (VIDEO)

U prvoj utakmici 35. kola Premijer lige, izabranici menadžera Jorgena Klopa kao gosti odigrali su protiv Vest Hema nerešeno,...

POVEZANE OBJAVE