PRAZNIČNA SLOT FEŠTA: Zaigraj slotove provajdera Expanse Studios i preuzmi dozu POKLON SPINOVA!

Tek što smo zakoračili u 2023. godinu imate priliku da uživate u fantastičnim promocijama koje se održavaju u okviru Meridianovog „Novogodišnjeg kalendara“.

Dan posle Božića, spremna je poslastica za ljubitelje najmnogobrojnije vrste igara. Ukoliko volite slotove, zabavite se ove nedelje uz igre provajdera Expanse Studios. Iz spina u spin povećava se šansa da dođete do vrhunskih bonusa!

Zavrtite kolone slotova popularnog provajdera, postavite svoje uloge na 20 DINARA po spinu ili više od toga i svakim odigranim spinom ćete osvojiti jedan bod kojim napredujete na rang-listi najbolje plasiranih igrača.

Ako budete među 10 najboljih na listi očekuje vas idealna doza poklon spinova na igri Wild Icy Fruits! Šampion ove jednodnevne avanture će osvojiti 100 besplatnih spinova.

Ne propustite prazničnu slot avanturu, ulogujte se na Meridian i uživajte u veličanstvenoj zabavi!

REGISTRUJ SE – PREUZMI BONUS

Sve novajlije u Meridianu očekuje poseban BONUS DOBRODOŠLICE! Ako još uvek nemate aktivan korisnički nalog sada je pravi trenutak da se REGISTRUJETE.

Nekoliko trenutaka nakon REGISTRACIJE na vaš nalog će biti uplaćeno 200 POKLON SPINOVA na avanturističkoj slot igri Maya’s Treasure koju nam predstavlja provajder Expanse Studios!

Vaša zabava počinje i pre nego što deponujete novac na svoj korisnički nalog!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UHVATI POSLEDNJI LET: UKRCAJ SE U SUPER HELIKOPTER ILI SE OPROBAJ U SKOKU IZ AVIONA!

Zabavite se uz Super Heli, osvojite let helikopterom i tandem skok iz aviona. Pruža vam se ekskluzivna prilka da vaše...

POVEZANE OBJAVE