Crvena zvezda i Kampaco se oglasili oko odlaska Argentinca iz kluba

Fakundo Kampaco je od dolaska u Crvenu zezdu naalost tema zbog birokratskog “rata” kluba sa Evroligom, a ne zbog bravura na terenu.

Evroliga je kaznila Beograđane zabranom registracije igrača do 28. februara što je odmah dovelo u pitanje ostanak Argentinca u Crvenoj zvezdi.

Tim povodom se oglasio klub saopštenjem.

KK Crvena zvezda obaveštava javnost da plejmejker našeg tima Fakundo Kampaco ostaje u klubu, čime je pokazao ogromnu lojalnost prema Crvenoj zvezdi i pored ogromnog broja ponuda evroligaških kluba koje je dobio u prethodnih 6 dana!

Fakundo Kampaco je ovim gestom pokazao da je ne samo vrhunski košarkaš, već još bolji čovek koji je mogao da bira gde želi da ide, ali je odlučio da ostane član našeg kluba.

KK Crvena zvezda nastavlja svoju borbu da omogući Fakundu Kampacu da zaigra na utakmicama Evrolige pre izrečene kazne takozvanog „finansijskog panela“ jer tu kaznu smatramo neopravdano visokom, i štetnom za igrača, Crvenu zvezdu pa i samu Evroligu!

Pozivamo sve Zvezdaše da nastave da pune halu „Aleksandar Nikolić“ i pružaju podršku ovom timu u kome će se uskoro (ne samo na utakmicama ABA lige) naći i Fakundo Kampaco, stoji u saopštenju kluba.

Takođe na svom tviter profilu i sam igrač je otklonio dilemu oko dolaska iz Crvene zvezde.

Ostajem u Crvenoj zvezdi. Ostajem uz klub, svoje saigrače, naše navijače i ovaj grad. Idemo zajedno po nove pobede. Napred Crvena zvezda, napisao je Kampaco na društvenim mrežama.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Žakelj pred Partizan: To će biti praznik košarke

 U okviru drugog meča polufinalne serije ABA lige sastaju se Partizan i Budućnost. - Očekujem da ćemo odigrati daleko bolje...

POVEZANE OBJAVE