Mančester Junajted nastavlja sa odličnim rezultatima, Rašford u seriji golova, Brazilci pogađali i asistirali (VIDEO)

Fudbaleri Mančester junajteda nastavljaju da nižu pobede nakon pauze prouzrokovane Svetskim prvenstvom, ili možda bolje reći nakon odlaska Kristijana Ronalda, koji je vidno kvario atmosferu u timu.

Posle pobeda nad Vulverhemptonom, Bornmutom i Evertonom u Premijer ligi, ubedljivo je na Old Trafordu savladan i Čarlton sa 3-0. Tako se Junajted plasirao u polufinale Liga Kupa.

Na poluvremenu je domaćin vodio minimalnim rezultatom golom Brazilca Antonija u 21. minutu posle dodavanja zemljaka Freda.

Dobro se držao trećeligaš sve do samog kraja utakmice, kada je dokrajčen posle blickriga Markusa Rašforda.

U poslednjem minutu regularnog dela utakmice kontru je povukao mladi Urugvajac Fakundo Pelistri, a potom proigrao engleskog reprezentativca u šesnaestercu, koji je ostao jedan na jedan sa golmanom i plasirao rutinski loptu pored njega.

Na sličan način je Rašford postavio konačan rezultat četiri minuta kasnije nakon što ga je uposlio Kazemiro.

Pored Pelistrija, istakao se još jedan mladi Južnoamerikanac, Alehandro Garnaćo, koji se našao u startnoj postavi i koji igra u dobroj formi i koristi svaku priliku koju mu ukazuje Ten Hag ove sezone.

U polufinale ovog takmičenja plasman je ostvario i Njukasl, koji je na Sent Džejms Parku sa 2-0 savladao Lester u premijerligaškom okršaju, zahvaljujući golovima Dena Barna u 60. i Žoelintona u 72. minutu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAJBOLJI IGRAČ SVETA: Đoković vidi Partizan na F4 EL!

Košarkaši Partizana večeras dočekuju Olimpijakos u 32. kolu Evrolige. Crno-beli imaju i dalje šanse za plasman u plej-in. Juče je...

POVEZANE OBJAVE