NEMA KRAJA PEHOVIMA: Lukaku proživljava najteži period karijere, a sada je doživeo novi veliki šok

Romelu Lukaku samom svojom pojavom odaje utisak da je snažan napadač koji protivničkim defanzivcima može napraviti velike probleme, ali to na terenu odavno već i ne izgleda baš tako.

Belgijanac već mesecima nema mira i zapravo se postavlja pitanje hoće li ikada više biti onaj “stari”. Od kada je otišao u Čelsi na leto 2021., njegova karijera naglo je krenula silaznom putanjom.

Nakon što je to silno priželjkivao, ovog leta se vratio u Inter i činilo se kako će sve ići na bolje. Međutim, na Đuzepe Meaci ista stvar. Sezona nije ni počela, a već se povredio i morao je propustiti dva meseca te čak 12 utakmica.

Lukaku je krajnjim naporom uspeo otići na Svetsko prvenstvo u Katar sa Belgijom, ali mu ni tamo nije išlo. Štaviše, bio je tragičar jer se pošteno ispromašivao u onoj ključnoj utakmici protiv Hrvatske, pa ‘Crveni đavoli’ nisu uspeli proći grupnu fazu.

Ali, da nevoljama nije kraj 29-godišnjak je saznao u ponedjeljak uz novi šok. Naime, medicinski tim Intera je Lukakuu ustanovio upalu kolena zbog koje će biti van terena još neko vreme.

Ovo je za Belgijanca već treća povreda ove sezone i čini se da ga telo izdaje, a još nema ni 30 godina.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NAJBOLJI IGRAČ SVETA: Đoković vidi Partizan na F4 EL!

Košarkaši Partizana večeras dočekuju Olimpijakos u 32. kolu Evrolige. Crno-beli imaju i dalje šanse za plasman u plej-in. Juče je...

POVEZANE OBJAVE