Obradović nakon poraza: Tim je dao sve od sebe!

Košarkaši Partizana su piraženi večeras od Makabija u Tel Avivu rezultatom 90:81.

Nakon meča, trener crno-belih Željko Obradović je izneo utiske.

– Čestitam Makabiju na pobedi, počeli su agresivno kao što smo očekivali, ali mi smo bili mnogo loši. Probali smo da se borimo, ali nismo preokrenuli ishod utakmice. Znali smo kako Makabi igra i hteli da se spremimo za to, a neke stvari su bile korektne i neke nisu. Nisam zadovoljan odlukama u napadu jer smo izgubili mnogo lopti i mnogo malo asistirali. Nemoguće je da pobediš u Evroligi ako ovako grešiš. Utakmicu smo izgubili kada smo im dozvolili mnogo lakih poena, rekao je Obradović, a o starterima koji večeras nisu bili u timu je rekao:

– Trenerska odluka.

Na pitanje zašto je Jam Madar igrao samo tri minuta, Obradović je bio jasan.

-Svaki igrač ima priliku da napreduje i da uči kako na treningu tako i na utakmici. Nije slučaj Madara ili nekoga drugog, tako je sa svima, svi imaju iste prilike i da razumeju neke stvari i da igraju bolje. Imao je dosta dobrih mečeva ove sezone
.

Upitan je i da li pamti ovoliku konkurenciju i napetost u Evroligi, Obradović je istakao:


– Da, svi pričaju o tome. Ja se iskreno ne sećam, mislim da je svaka pobeda bitna, a ovde niko ne može da kaže da je favorit osim u nekim posebnim slučajevima. Srećan sam što smo imali 8-9, ali moglo je da bued 11-6, ali to je košarka. Kao i večeras, mogli smo da budemo bolji, ali nismo i za 48 sati idemo na Baskoniju gde moramo da sprečimo neke stvari koje su se desile večeras.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Alkaraz odustao od turnira u Rimu!

Španski teniser Karlos Alkaras neće igrati na Mastersu u Rimu zbog povrede. Njega je mučila desna podlaktica, ali je...

POVEZANE OBJAVE