NAKON PREKIDA NIZA: Obradović ima poruku pred Baskonju

Košarkaši Partizana Mozzartbet dočekaće sutra Valensiju u 19. kolu Evrolige.

Makabi je prekinuo njihov niz od osam vezanih trijumfa u takmičenju.

Meč u Vitoriji Baskonja je dobila a pred onaj u Beogradu o očekivanjima je govorio trener crno – belih Željko Obradović.

Stigli smo s puta pravo na trening. Ono što može da se uradi za jedan trening to je da se malo uradi analiza i da se postavi utakmica sa Baskonijom. Nekon velikog rada ne može da bude, nego upravo da radimo na način kako se inače radi na dan utakmice. Više pokazivanja detalja. Igrali smo protiv Baskonije u drugom kolu, sećamo se kako smo igrali i kako smo imali lepu šansu da pobedimo ali smo na žalost izgubili. Ništa se to previše nije promenilo, s tim da smo i mi i oni uigraniji nego tada. Njihov način igre je različit u odnosu na ono što smo imali sinoć. Imaju dosta toga postavljenog za šutere, dosta kretnji bez lopte i izlaska iz blokada i nakon toga skok šuta. Dosta šuteva za tri poena i nakon toga skok u napadu. To su najbitnije stvari o kojima moramo da vodimo računa i koje moramo kroz ovaj trening i sutra ujutru da pripremimo ukoliko želimo da odigramo dobru utakmicu, rekao je on za klupski sajt.

Baskonja pred ovaj susret ima tri pobede više od Partizana. Meč je na programu od 20:30 sutra u Štark areni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đoković u Rimu dan ranije u odnosu na drugog nosioca

Novak Đoković će biti prvi nosilac petog mastersa sezone, na turniru u Rimu. Tako je odlučeno da gornja polovina žreba...

POVEZANE OBJAVE