Obradović nakon meča: Drago mi je što sam se vratio u familiju, Zvezda izgleda zastrašujuće!

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Monako, a posebno emotivno veče je bilo za trenera gostujućeg tima Sašu Obradovića.

Pre godinu dana Delije su Obradovića dočekali zvižducima, a ove večeri aplauzima, pa je on kleknuo na centru terena i poljubio grb Zvezde.

– Imali smo u prošlosti nekih nesuglasica, ali sada je sve to rešeno,  reči su Obradovića, koji je bio nezadovoljan izdanjem svog tima.

– Morali smo bolje da igramo u ovoj emotivnoj dvorani pred najboljim navijačima u Evropi. Nismo imali nikakvu kontrolu. Na momente je delovalo da imamo kakvu-takvu kontrolu, ali nije bilo tako, rekao je Obradović.

Na konferenciji za medije je pomenuo i Fakunda Kampaca istakavši da će Zvezda biti jedan od glavnih konkurenata za plej-of.

– Zvezda zna šta hoće, veliki kvalitet. Drago mi je zbog Petruševa, pokazao da je da je u top tri krila u Evropi, neka nastavi da igra tako. Nije me iznenadila Zvezdina igra, spremali smo se dosta za Vildozu. Realno je da je nama mnogo značila pobeda protiv Olimpijakosa, istakao je Obradović.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

OD TROFEJA NADAJU SE SAMO LŠ: Tuhel spreman za odlazak, navijači misle drugačije

Fudbaleri Bajerna iz Minhena prekinuli su niz od 11 uzastopnih titula šampiona Nemačke. Umesto njih, prvu u istoriji prigrabio je...

POVEZANE OBJAVE