Sjajna Zvezda srušila Monako pred svojim navijačima!

U okviru 19. kola Evrolige košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Monaka rezultatom 92:68.

Zvezda je dobro otvorila meč, prve poene je postigao Mitrović, a zatim je nakon dobre odbrane Petrušev zakucao za erupciju oduševljenja u Pioniru. Međutim, usledio je preokret Monaka, ekspresnih pet poena nakon skoro tri minuta bez koša za Monako.

Međutim, Lazić je pogodio trojku, a zatim Nedović i Mitrović upisuju poene i dovode Zvezdu u prednost. Ušao je u igru i Luka Vildoza, iz naskoka je šutirao Luka Vildoza i pogodio povratničku trojku za erupciju u hali, a na kraju prve četvrtine rezultat je bio 23:15 za domaći tim.

Sjano su crveno-beli igrali u drugoj deonici, sve su pogađali. Trojke su pogađali, Dobrić, Marković i Nedović za veliku prednost crveno-belih 32:19. Ubrzao je Monako igru penima Majka Džejmsa, ali sa druge strane sjajan odgovor Zvezdinih košarkaša, novi poeni Petruševa, zatim trojka Lazića za 18 poena prednosti. Zatim odlična odbrana, i Luka Vildoza pogađa uz faul za nove poene crveno-belih, a rezultat na poluvremenu je bio 54:36.

U drugom poluvremenu Zvezda je dugo bila bez poena, Motejunas je postigao prve poena, a potom je i Utara bio precizan za tri. Međutim, sa druge strane sjajni Luka Mitrović postiže nove poene za crveno-bele.

Pogodio je Majk Džejms za tri i doveo razliku između dve ekipe skoro na jednocifrene brojke, ali Petrušev je postigao nove poene za Zvezdu, a zatim trojke Vildoze i Lazarevića za prednost od 22 poena razlike na kraju treće deonice, 72:50.

I poslednju deonicu sjajno su igrali crveno-beli održavali su konstantno prednost od 20 razlike, a rezultat na kraju je bio 92:68.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KRAH KAVALIRSA: Samo 10 poena za četvrtinu, Medžik ubedljivo do izjednačenja! (VIDEO)

Košarkaši Orlanda poravnali su na 2-2 protiv Klivlenda u prvoj rundi plej-ofa istočne konferencije NBA lige. Ponovo su bili...

POVEZANE OBJAVE