Ništa od Partizanovog pojačanja: Napadač potpisao za ovaj klub!

Tokom jeseni dosta se govorilo o tome da bi Partizan mogao dovesti napadača iz Voždovca, ali za sada od toga nema ništa.

Naime, Fudbalski klub Voždovac i napadač Miloš Pantović postigli su danas dogovor o produžetku saradnje do 2024. godine, preneo je danas klub. Ovaj fudbaler se našao na spisku selektora A reprezentacije Srbije Dragana Stojkovića za prijateljski meč protiv SAD.

– Osećam veliku čast i zadovoljstvo zbog toga što mi je klub ponudio produžetak ugovora i time pokazao da me smatra važnom karikom u ekipi. Presudila je zajednička želja da ove godine izborimo plasman u Evropu. Krov je moja kuća, celu ekipu doživljavam kao porodicu, tako da nije bilo dileme kakvu ću odluku da donesem, izjavio je Pantović.

On je ranije prokomentarisao i Partizanovo interesovanje za njega.

– Nisu se kockice posložile, ne razmišljam više o tome, imao sam želju, ali nije došlo do toga. Ako bude opet, sešću, razmisliću. Čast mi je da se Partizan interesuje za mene. Ne razmišljam predaleko, cilj mi je da se oprobam u nekim kvalitetnim ligama i boljim klubovima, ali stvarno ne žurim, glavom sam u Voždovcu’, rekao je Pantović pre dva meseca za TV Arena sport.

Voždovac je danas potpisao dvoipogodišnji ugovor i sa slovenačkim internacionalcem Harisom Kadrićem.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRVI MEČ POLUFINALA: Zvezda – Mega

Košarkaši Crvene zvezde i Mege će večeras od 19 časova u "Pioniru" odmeriti snage u prvom meču polufinalne serije...

POVEZANE OBJAVE