Oglasio se “Posebni”: Nisam bio prvi, nego jedini izbor

Pričalo se da će jedan od najboljih fudbalskih trenera svih vremena Žože Murinjo preuzeti reprezentaciju Portugala, nakon ispadanja te zemlje sa Svetskog prvenstva.

Da je bilo razgovora dve strane, bilo je, a to je i potvrdio legendarni trener, sa konstatacijom da on nije bio prvi izbor, već jedini.

Moram da zahvalim predsedniku Fudbalskog saveza Portugala, Fernandu Gomešu, jer su me reči u direktnom razgovoru učinile veoma ponosnim. Bio sam njegov jedini izbor i stvarno je učinio sve da me vrati kući, što mi kao čoveku i strategu pričivanja veliko zadovoljstvo. Zapravo, ja nisam bio njegov prvi, već jedini izbor. Uprkos tome sam odlučio da ne prihvatim ponudu. Ostajem u Romi, rekao je Žoze Murinjo i dodao:

Dobro mi je u Romi. Ovde dajem sve od sebe i to je jedino bitno. Uvek dajem sve od sebe u sredini u kojoj sam angažovan . Tačno je da nisam razgovarao sa predstavnicima italijanskih medija u minula dva meseca, samo iz jednog razloga. Bio sam suspendovan i kad je tako onda ne dajem izjave. Sad je kazna istekla i dostupan sam za sva pitanja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DRAMA U DENVERU: Jokićeva tripl dabl dominacija, Marej za 2:0! (VIDEO)

Košarkaši Denvera vode sa 2:0 u prvoj rundi plej-ofa zapadne konferencije protiv LA Lejkersa. Sinoć su u dramatičnom meču slavili...

POVEZANE OBJAVE