Rutinska pobeda Srbije na startu Svetskog prvenstva!

Muška rukometna reprezentacija Srbije sastala se sa Alžirom u prvom kolu grupe E na Svetskom prvenstvu u Katovicama. Naša selekcija je bila bolja rezultatom 36:27.

Sjajno je naš tim otvorio meč, dva brza gola iz dva uvodna napada za Srbiju. Stigli su Alžirci do prvog gola i to sa igračem manje, ali nisu dozvolili igrači Srbije da ih to obeshrabri.

Ponovo je Ilić na drugoj strani bio precizan, a Alžirci ne koriste sedmerac tj. Cupara je odbranio pokušaj protivnika. Uspevali su naši da održe prednost od dva gola razlike, ali usledio je mali pad u igri našeg tima, ali uskoro su se razbudili i došli do tri gola prednosti. Međutim, uspeli su Alžirci da se približe, postigli su dva gola u nizu i u potpunosti se vraćaju.

Prvo je Daud po treći put bio precizan iz sedmerca, a onda je i Salim pogodio iz igre. Dodić je prekinuo seriju Alžiraca, nakon toga je Borzaš je zavrnuo loptu i postigao drugi uzastopni gol za Srbiju, a rezultat na poluvremenu je bio 16:13 za Srbiju.

Poluvreme su bolje otvorili Alžirci, ali onda je usledila prava rapsodija našeg tima. Pogađali su Vorkapić, Đorđić, i Dodića. Polušali su Alžirci da smanje prednost, ali našu su sjajno igrali stvorili dvoifrenu prednost pa je rezultat na kraju meča bio 36:27.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE