SERIJA A: Napoli obesmislio derbi sa Juveom, bez rešenja za Kvaračkeliju i Osimena! (VIDEO)

Večeras je na stadionu “Dijego Armando Maradona” u Napulju odigran derbi između Napolija i Juventusa, u sklopu 18. kola Serije A.

Međutim, ličio je na sve samo ne na utakmicu sa takvim statusom, pošto su je ovosezonski lideri fudbaleri Napolija obesmislili ubedljivom pobedom od 5-1.

Posebno su se istakli Viktor Osimen i ovosezonska senzacija Kviča Kvaračkelija.

Osimen je u 14. minutu doveo svoj tim do prednosti, a u 39. asistirao Gruzijcu za 2-0. Ipak, samo tri minuta kasnije Di Marija je iskoristio loptu Milika i prepolovio zaoistatak, pa se učinilo da će u drugom delu igre doći do neizvesnosti i biti daleko zanimljivije.

Tako međutim nisu mislili, pre svega strelci iz prvih 45 minuta za domaćina. Gruzijski virtuoz je u 55. minutu pronašao Amira Rahmanija koji je povisio na 3-1, a 10 minuta kasnije još jednom nigerijskog napadača, kada je bilo jasno da se Staroj Dami crno piše.

Konačnih 5-1 postavio je makedosnki internacionalac Eljif Elmas posle dodavanja Di Lorenca.

Napoli tako suvereno vlada Serijom A, pošto je na liderskoj poziciji sa 47 bodova, i samo jednim porazom, koji su nedavno doživeli od Intera. Imaju deset bodova više od branioca titule Milana, koji ima i utakmicu manje, kao i današnjeg rivala.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

POLUFINALE ABA LIGE: Partizan i Zvezda nemaju gde da igraju svoje mečeve

Poznati su svi polufinalisti ABA lige, ali kako stvari stoje polufinalne utakmice neće skoro početi. U borbi za polufinale sastaju...

POVEZANE OBJAVE