MEGA SE RAZIGRALA: Igokea savladana posle produžetka u neverovatno efikasnom duelu!

Košarkaši Mege slavili su na gostovanju Igokei nakon produžetka sa 115-109, u sklopu 15. kola regionalne ABA lige.

U ovoj neverovatno efikasnoj utakmici je tim Marka Baraća od sredine prve deonice uglavnom vodio, a u jednom trenutku tokom treće četvtne došao i do dvocifrene prednosti.

Ipak, umesto da slome protivnika, neiskustvo je došlo do izražaja pa je već do isteka ovog dela domaći tim uveo utakmicu u potpuni egal i čak bio za korak ispred u završnici utakmice.

Penal-završnica je ipak donela produžetak, pošto su na kraju regularnog dela oba tima imala po 102 poena!

Tamo je Mega počela odlično, trojkama Kazalona i Rorija, i na tom talasu ostvarila drugi uzastopni trijumf, nakon što je u prethodnom kolu u srpskom mini-derbiju bila, možda pomalo iznenađujuće, bolja od FMP Meridiana.

Amand Rori je na kraju bio najefikasniji sa 28 poena, na šta je dodao i 5 skokova i 3 asistencije, dok su Luka Cerovina i Matej Rudan upisali po 17 poena i 5 skokova, s tim da je srpski bek imao 5 završnih dodavanja, a hrvatski internacionalac 2. Mladi Nikola Đurišić takođe je odigrao solidnu olraund partiju sa 14 poena, 4 skoka i 6 asistencija.

U poraženom timu je Brajan Kraford imao dabl-dabl sa 23 poena i 12 asistencija, dok je Nikola Tanasković uz poen manje uhvatio 8 lopti i zabeležio 2 završna dodavanja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PORAZ CRNO-BELIH: Četvrtina kojom je Olimpijakos slomio Partizan (VIDEO)

Košarkaši Partizana zakomplikovali su dodatno plasman u plej-in Evrolige nakon poraza od Olimpijakosa. Propustili su priliku da budu u zoni...

POVEZANE OBJAVE