NAJVEĆE KVOTE ZA SVE UTAKMICE NA JEDNOM MESTU: Istraži Meridianov fudbalski specijal i odigraj savršen tiket!

Fudbalska lopta ne prestaje da se kotrlja terenima širom Evrope, a ovog vikenda u fokusu su Premijer liga i Serija A.

U Premijer ligi nas samo danas očekuje šest fantastičnih utakmica, među kojima je i mančesterski derbi, dok su u Italiji Milan i Inter na novim ispitima.

U skladu sa fudbalskom groznicom deluje i sportska kladionica Meridian, koja za sve mečeve donosi fantastičnu ponudu i ubedljivo NAJVEĆE KVOTE!

Na meridianbet.rs sajtu ili mobilnoj aplikaciji čekaju vas raznovrsne igre i specijali, a mi ćemo sada izdvojiti nekoliko mečeva za koje vam savetujemo da se nađu na vašim tiketima!

MANČESTER JUNAJTED – MANČESTER SITI

Subota, 13:30

„Teatar snova“ ugostiće Mančester siti i moramo priznati – u kakvoj god da su formi igrači ova dva tima, mančesterski derbi uvek izazove veliku pažnju. Ono što domaće navijače može da raduje jeste sjajna forma „Đavola“, nalaze se u seriji od četiri pobede, ali ne zaostaje mnogo ni Siti.

Slično je i na tabeli, „samo“ što su uloge obrnute. Siti je u prednosti, mada samo četiri boda, tako da možemo očekivati veliku borbu. Bukmejkeri procenjuju da je Siti ipak favorit, i to veliki – kvota na pobedu „Građana“ je 1.90, dok je kvota na trijumf Junajteda 4.00.

Ukoliko želite da tiket dodatno začinite, može iskoristiti i neku od popularnih „prelaz igara“. U nastavku i nekoliko predloga:

POLUVREME – KRAJ

1-1 kvota 6.80

X-X kvota 6.00

X-2 kvota 4.80

BRAJTON – LIVERPUL

Subota, 16:00

Da nam je neko rekao da ćemo pred ovaj duel reći da je razlika u kvotama mala – ne bismo mu verovali. Ali, Brajton je u mini-seriji pobeda (Premijer liga + FA Kup), dok je Liverpul u poslednja dva meča imao poraz i remi i to protiv Brentforda i Vulvsa. Razlika na tabeli je takođe iznenađujuća, „Redsi“ su na šestoj poziciji, dok je Brajton na osmoj, ali uz samo bod razlike.

Jasno je da nas čeka velika borba, ali izabranici Jirgena Klopa su ipak blagi favoriti, te u to ime – stiže kvota 2.20 na njihovu pobeud, dok je kvota na trijumf domaćina 3.20.

Ipak, ako ste spremni za zabavu, pa i rizik – tu je i dodatna ponuda:

MULTIGOLOVI:

1-2 kvota 2.60

1-3 kvota 1.70

2-3 kvota 2.10

3-5 kvota 1.85

LEĆE – MILAN

Subota, 18:00

Selimo se sada u Italiju, tačnije na duel Lećea i Milana, gde je razlika u kvalitetu i formi velika, ali ipak ima prostora za neko iznenađenje. Znate kako kažu – fudbal je to.

Nedavno su fudbaleri Lećea slavili protiv Lacija (2:1), a onda su odigrali nerešeno sa Specijom, baš kao i Milan protiv Rome, pa ko zna – možda vidimo novo iznenađenje na „Čizmi“.

Ako verujete u to – iskoristite kvotu 5.60 na trijumf domaćina, a ako ipak očekujete da Milan ovo reši u svoju korist – tu je kvota 1.65.

Naravno, spremili smo i dodatne igre:

PRELAZI

1-1 kvota 10

1-X kvota 19

1-2 kvota 28

Dakle, stvar je jasna – Meridian je spremio vrhunske uslove za online kladjenje, fudbal je tu, a na vama je samo da se prepustite!

MERIDIAN BONUS DOBRODOŠLICE: Ukoliko se do sada niste registrovali na meridianbet.rs – pravo je vreme da to uradite, jer vas pored najbolje ponude za kladjenje, čeka i fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 2.000 RSD i to BEZ USLOVA!

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ISPUSTILI DOBIJENO: Novi Beograd od +4 do poraza

Vaterpolisti Novog Beograda izgubili su meč regionalne Premijer lige od splitskog Jadrana 14:12. Kao domaćini turnira. Po četvrtinama (3:3, 6:3,...

POVEZANE OBJAVE