Obradović se obratio navijačima Monaka: Morao sam to da uradim, hteli su da me izbace iz porodice (VIDEO)

Još uvek izaziva reakcije detalj sa utakmice Crvene zvezde i Monaka kada je trener gostiju Saša Obradović u suzama poljubio grb beogradskog kluba u kojem je ponikao kao igrač i koji je predvodio kao trener.

On se tim povodom obratio navijačima Monaka.

Osećam odgovornost i želim da se oglasim o mom potezu protiv Crvene zvezde i šta sam uradio. Svi moraju da znaju da sam potpuno posvećen Monaku, srećan sam što sam ovde. Odrastajući bio sam navijač Crvene zvezde, ostavio sam veliki trag u istoriji kluba. Kada sam otišao odatle odbacili su me iz porodice. Ni na ulici niko nije hteo da priča sa mnom. Nisam to očekivao. Hteli su da me unište i kao osobu i trenera. Bio sam veoma tužan zbog toga. Kada sam došao na utakmicu, desilo se nešto spontano sa navijačima. Počeo sam da plačem i bilo je veoma emotivno. 

Morao sam nešto da uradim kako bih im se zahvalio. Svako bi ovo trebalo da shvati. Ja sam sad ovde i profesionalan sam. Radiću svoj posao na najvišem nivou. Nadam se da će svi razumeti ovo, rekao je Obradović. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRED RG I OI: Jedna važna promena na turniru u Parizu

Ove godine će krajem maja početi treći grend slem sezone Rolan Garos. Srpski teniser Novak Đoković će braniti titulu osvojenu...

POVEZANE OBJAVE