BIVŠI FUDBALER JUNAJTEDA KRITIKOVAO RONALDA: Postoje dve vrste igrača na kraju karijere…

Kristijano Ronaldo je nakon višemesečne transfer sage postao novi fudbaler Al Nasra iz Saudijske Arabije.

Posle duge i neuspešne potrage za evropskim klubom sa kojim bi igrao Ligu šampiona, uz punu minutažu, otisnuo se na istok.

Za novi klub još uvek nije debitovao zbog suspenzije koju vuče iz Junajteda, sa kojim je posle skandala koji je izazvao intervjuom pred Svetsko prvenstvo raskinuo ugovor.

Sa njegovom odlukom o nastavku karijere se ne slaže još jedan bivši fudbaler Junajteda Erik Kantona.

Postoje dve vrste igrača na kraju karijere. Oni koji žele da igraju svaku utakmicu jer misle da imaju 25 godina i puni su sebe i oni koji shvate da nemaju više 25 i da su tu da pomognu mladim igračima. Znaju da neće igrati svaku utakmicu, nije ih briga, ali će pomoći deci. Oni su zdravi ljudi, konstatovao je Kantona.

On je potom napravio poređenje sa drugim fudbalerima koji su ostali upamćeni po dugovečnosti, a sa jednim je upravo Ronaldo beležio velike uspehe u prethodnom mandatu na Old Trafordu.

Povukao sam se sa 30 godina i ne znam kakav bih bio, a sada postoji neko ko želi da igra do 40. godine i misli da mora da igra. Gigs i Maldini su pomogli mladim igračima pred kraj svojih karijera bez ikakvog egocentričnosti, a danas to radi i Ibrahimović. Ronaldo ne shvata da već ima 38 godina i da mora da bude svestan da neće igrati svaku utakmicu i da se ne ljuti zbog toga, rekao je bivši igrač Junajteda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VEROVAO JE U SVOJU ODLUKU: Klop izabrao Nunjeza pre Nkunkua!

Fudbaleri Liverpula izgubili su od Evertona sa 2:0 i umanjili šanse za titulu Premijer lige u samoj završnici trke. Ove...

POVEZANE OBJAVE