BOMBA NAD BOMBAMA: Ponajveći klub današnjice poslao službenu ponudu Interu za Marcela Brozovića!

Ekspert za transfere Đanluka di Marcio plasirao je “bombu” – Barselona je poslala službenu ponudu Interu za Marcela Brozovića!

– Barselona je Interu poslala službenu ponudu prema kojoj bi klubovi razmenili Marcela Brozovića i Franka Kesija. Spekulacije iz Španije su potvrđene, objavio je Di Marcio.

On podseća kako se Brozović muči s povredom koju je zadobio na početku sezone, pa je tako odigrao svega deset utakmica u Seriji A.

S druge strane, Kesi je u Barselonu stigao letos kada mu je završio ugovor s Milanom. Međutim nije u prvom planu kod trenera Ćavija. Upisao je tek osam nastupa, s time da je samo dva susreta započeo od prve minute.

Katalonski mediji tvrde kako transfer u Barselonu jako intrigira Brozovića, koji je u Inter došao u zimu 2015. iz Dinama za osam miliona eura.

Katalonci dodaju da je hrvatski veznjak nakon osam godina u Interu zasićen tom sredinom te da bi vrlo rado ostvario poslednji veliki transfer u karijeri.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PRILIKA KARIJERE! Bivši golgeter Partizana u transferu od 30 miliona evra ide u italijanskog velikana?

Nekadašnji golgeter beogradskog Partizana Umar Sadik (27) mogao bi od naredne sezone nastupati u italijanskoj Serie A. Prema pisanju stranih...

POVEZANE OBJAVE