NAKON ČITAVE BURE: Topić blistao na debiju za OKK Beograd!

Mladi košarkaš Crvene zvezde Nikola Topić od početka sezone se našao u prvom timu i povremeno dobijao minutažu, najviše u regionalnoj ABA ligi.

Ipak, klub je doneo odluku da je za njegov razvoj najbolje da se pridruži ekipi FMP Meridiana, koja je već drugu godinu zaredom najprijatnije iznenađenje ABA lige, ali se isprečilo rukovodstvo takmičenja.

Direktor ABA lige Milija Vojinović poništio je njegovu registraciju, jer je nakon što je podnet zahtev bio u sastavu Zvezde u meču protiv Valensije u Evroligi.

Na kraju je sve rezultiralo prelaskom na pozajmicu u redove OKK Beograda, za koji je danas imao sjajan debi.

U pobedi našeg čuvenog tima u sklopu Košarkaške lige Srbije nad Dunavom iz Starih Banovaca sa 108-74 bio je drugi najbolji igrač u timu, postigavši 20 poena, uz 4 skoka i 2 asistencije. Sve to uz samo dva promašaja iz igre (7/9), od toga jednu trojku, ali uz čak četiri pogođene (4/5)!

Bolji od njega bio je samo hrvatski internacionalac Andrija Jelavić sa dabl-dabl učinkom od 21 poena i 12 skokova, uz 4 završna dodavanja.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pol Džordž je slobodan agent, dva tima se bore za potpis

Los Anđeles Klipersi igraju vrlo zanimljivu plej-of seriju protiv Dalasa, a predvodnik ekipe iz Kalifornije je Pol Džordž. U četiri...

POVEZANE OBJAVE