Obradović pred MZT: Ekipa izgleda drugačije!

U okviru 15. kola ABA lige, košarkaši Partizana će dočekati ekipu MZT-a. Crno-beli su u seriji od četiri pobede u regionalnom takmičenju, a trener ekipe Željko Obradović i Danilo Anđušić su saglasni da nema mesta za opuštanje.

– Očekuje nas još jedna utakmica na domaćem parketu i pobeda je imperativ. U nedelju imamo cilj da pripremimo utakmicu najbolje što možemo, a cilj je da nastavimo sa dobrim igrama, naročito u Jadranskoj ligi. Stalno napominemo koliko nam je to bitno, a ovakve utakmice nikada nisu lake za igranje. Moramo da budemo maksimalno fokusirani da bismo pobedili i da što mirnije nastavimo takmičenje. Takođe, treba da se pripremimo i za veoma bitno gostovanje Valensiji u Evroligi, kazao je Danio Anđušić pred utakmicu sa makedonskom prestavnikom u ABA ligi.

Na čelo ekipe MZT nedavno je došao srpski trener Dragan Jovanovć.

– Drago nam je da ćemo videti Gagija Nikolića u Beogradu. Promena trenera i nekih članova ekipe je važna stvar i nešto što bitno utiče na igru. Ekipa izlgeda drugačije i treba dobro da se pripremimo i odigramo još jedan dobar meč. Što se zdravstvene situacije tiče, svi su dobro, rekao je trener crno-belih Željko Obradović.

Utakmica se igra u ponedeljak od 18 sati u Štark Areni.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NADOMAK FINALA ABA LIGE: Zvezda demonstrirala silu protiv Mege

Košarkaši Crvene zvezde ubedljivo su kao domaćini savladali Megu sa 103-73, u prvoj utakmici polufinala regionalne ABA lige. Zvezda...

POVEZANE OBJAVE