Zvezda efikasno otpočela sa pripremnim utakmicama (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na pripremama u turskoj Antaliji, a danas su odigrali i prvu pripremnu utakmicu, i to veoma uspešno. Sa 3:1 je savladana Lehija iz Gdanjska.

Već u 13. minutu prednost je srpskom šampionu doneo Osman Bukari, kada je lopta posle centaršuta sa leve strane preletela sve igrače i došla do njega, što internacionalac iz Gane nije propustio.

Do izjednačenja je došlo u 39. minutu, kada se Jaroslav Kubicki našao na pravom mestu posle izboksovane lopte od strane Milana Borjana i zatresao njegovu mrežu iz daljine, pošto je lopta usput zakačila igrača crveno-belih postavljenog u bloku.

Novo vođstvo Zvezdi doneo je nespretnom reakcijom Petržak, koji je postigao autogol nakon oduzete lopte Jegora Pruceva i ubačene lopte od strane Milana Rodića.

Konačnih 3:1 postavio je Kings Kangva u 79. minutu, kada je demonstrirao svoj dobar šut posle lopte koju mu je uputio Katai.

Zvezda je počela u sledećem sastavu: Borjan – L. Nikolić, Leković, Dragović, Azarov – V. Nikolić, Kanga – Bukari, Ivanić, Mitrović – Mustafa. Međutim, trener Miloš Milojević je oprobao mnogo igrača, pa su u igru ulazili i Vasiljević, Gobeljić, Eraković, Pankov, Rodić, Mijailović, Krstičić, Kangva, Mituljikić, Prucev, Katai i Srnić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ŠAMPION NEMAČKE PRIVLAČI PAŽNJU: Brzonogi ofanzivac na radaru premijerligaša?

Fudbaleri Bajer Leverkuzena okitili su se titulom u Bundesligi, čekajući na to 120 godina. Sada su osim tog trofeja u...

POVEZANE OBJAVE