Anćeloti nakon poraza u finalu: Evo šta je izjavio trofejni trener

Fudbaleri Barselone osvojili su Superkup Španije trijumfom protiv Real Madrida, rezultatom 3:1. Finale se igralo u Saudijsoj Arabiji u Rijadu na stadionu kralja Fahda pred 60.000 gledalaca .

Nakon utakmice svoje utiske izneo je trener Reala, Karlo Anćeloti.

-Ova utakmica nas neće slomiti. Moramo iz nje izvući pouke. I pre utakmice znali smo da ekipa nije u najboljem stanju. Imamo neke nedostatke koje moramo popraviti. Moramo se vratiti bolji već protiv Viljareala, rekao je iskusni trener i dodao:

-Poklonili smo im prva dva gola. Utakmica je na početku bila bez pravog ritma. Kada su poveli, dobili su na samopouzdanju. Ono na čemu moramo da radimo je da ne poklanjamo golove rivalima.

Na pitanje da li je ovaj rezultat poniženje za Real.

-Bilo bi nepoštovanje tako nešto reći. Izgubili smo od Barselone. Pobedili smo ih u prvenstvu, a večeras su oni bili bolji. Ne pada mi na kraj pameti da govorim o poniženju. U sportu nekada pobediš, a nekad te pobede. Ekipu ovo boli, jako. Ali Real će se vratiti, ne sumnjam u to, zaključio je Anćeloti

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bivši fudbaler Zvezde het-trikom vodi tim ka tituli (VIDEO)

Veoma uzbudljiva šampionska trka vodi se u fudbalskom prvenstvu Crne Gore, gde je Dečić nedavno došao do prednosti, koju...

POVEZANE OBJAVE