PRVI NOVAKOV PROTIVNIK NA AO FRUSTRIRAN: Kada shvatite da igrate protiv Novaka Đokovića u prvom kolu…

Srpski teniser Novak Đoković sutra posle 10 časova ujutru po srednjeevropskom vremenu započinje svoj povratnički nastup na Australijan openu – turniru na kom je apsolutno neprikosnoven sa devet titula.

Prvi protivnik u Melburnu biće mu Španac Roberto Karbaljes Baena, 75. teniser sveta, koji ne krije da je bio frustriran ishodom žreba.

Kada vidite žreb i shvatite da ćete da igrate protiv Novaka Đokovića u prvom kolu, to je vest koju je teško progutati u tom momentu. Teško se sa tim pomiriti. A, opet, to je i fantastično iskustvo za mene. Rod Lejver Arena je jedan od najboljih terena na svetu i potrudiću se da uživam koliko god mogu, da odigram najbolji tenis što umem, izjavio je Španac.

Jedini dosadašnji susret takođe je bio na gren slemu, pošto su se sastali na US openu 2019. godine.

Prvi put kada sam igrao protiv Đokovića bio sam nervozan u prvih deset minuta. To je bilo jedinstvo iskustvo u mojoj karijeri. Izgledalo je sve kao na filmu. Ali, posle tih prvih deset minuta počeo sam da igram, da hvatam fokus i da radim ono što najbolje umem, prisetio se prvi Novakov protivnik u Melburnu.

Međutim ,Španac smatra da je ovog puta spremniji.

Rekao bih da sada bolje poznajem Đokovića nego pred taj prvi okršaj. Bolje sam pripremljen za meč. Znamo da je on spreman za svaki potez rivala, ali mislim da će sada biti sve drugačije, jer imam plan kako da igram protiv njega, poručio je Karbaljes Baena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bogdan Bogdanović prognozirao učesnike F4 Evrolige (VIDEO)

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i nekadašnji igrač Partizana Bogdan Bogdanović je za zvanični "X" kanal Evrolige prognozirao koje četiri...

POVEZANE OBJAVE