TRENER MZT-a POSLE DEBAKLA O PARTIZANU I ZVEZDI: Pitanje je koliko nam trebaju

Košarkaši skopskog MZT-a doživeli su danas pravi debakl u Beogradu protiv Partizana, pošto su poraženi sa 120-67.

Uz to im je i najnovije pojačanje Diandre Kuk doživelo ozbiljnu povredu, a trener makedonskog kluba Dragan Gagi Nikolić istakao je upravo to kao presudan momenat za bolje izdanje njegovog tima.

Žao mi je što smo prestali da igramo posle povrede Deandrea Kuka, o tome smo samo razmišljali. Partizan se pitao, najbolja šuterska ekipa u ligi, koja zna da kazni i mnogo jače rivale od nas. Šutirali su za tri 13/17. Ne moram ja da toliko hvalospeva da pričam, dovoljno su oni rekli o sebi danas. MZT je izgubio prevelikom razlikom, povreda Kuka nam je skrenula misli, ali biće to bolje, smatra srpski trener na čelu MZT-a.

Prokomentarisao je i dominaciju Crvene zvezde i današnjeg rivala u odnosu na ostatak regionalnog takmičenja.

Nećemo više imati rivale kao Zvezda i Partizan. Pitanje je koliko su kvalitetni i jaki, a pitanje je i koliko trebaju nama ostalima. Da li je možda bolje da se mi ostali borimo da zaslužimo da igramo protiv dva takva rivala sa takvim imenima i na terenu i na klupama. Moj kolega Vlada Jovanović je rekao da je to juče bila realnost u ovom trenutku, izjavio je Nikolić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VEČE PREOKRETA: Levandovski doneo pobedu Barseloni (VIDEO)

U poslednjem meču 33. kola Primere, Barselona je pobedila Valensiju na Monžuiku 4:2. Poveli su domaći preko Fermin Lopeza u...

POVEZANE OBJAVE