Došlo vreme: Partizan i Asano uskoro pred sudom!

Fudbalski klub Partizan i Takuma Asano u sredu će se sastati na prvom ročištu pred Sudom za sportsku arbitražu, u Lozani.

Početak saslušanja zakazan je za prepodnevne sate. Tribunal slučaj zvanično vodi između Partizana na jednoj i Takuma Asana i nemačkog Bohuma, na drugoj strani. Pretpostavlja se da će ovo biti poslednje ročište dve strane. 

Asano je 2021. godine odlučio da napusti Humsku. Japanac je bio nezadovoljan isplatom u Humskoj i potom potpisao za nemački Bohum. Crno-beli su potom tužili Japanca i nemački klub.

„Ja, Takuma Asano, raskinuo sam ugovor sa Partizanom. Nakon što sam se neko vreme mučio, odlučio sam da presečem i donesem tešku odluku. Nisam poštovan od kluba, koji duže vreme nije isplaćivao moju zaradu na vreme i u pravom iznosu. Postoji dug koji nije izmiren na današnji dan, niko nije ni reagovao na moje molbe. Teško mi je što moram da napustim klub u ovakvim nesrećnim okolnostima, u Partizanu sam proveo važan deo karijere. Zauvek ću biti zahvalan svima koji su me podržali u Beogradu uključujući Savu Miloševića, koji me je pozvao da se priključim sastavu, Aleksandru Stanojeviću, koji me je uvek podržavao i verovao u mene, sjajnim saigračima i stručnom štabu i svim navijačima. Hvala svima iz dubine srca”, glasila je Asanova objava od maja na Instagramu. 

Predsednik Partizana Milorad Vučelić reagovao je na odlazak bivšeg reprezentativca i najavio da će slučaj epilog dobiti na sudu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U PROBLEMU: Srpski reprezentativac pao na doping testu!

Srpski sport zatekla je informacija u vezi sa plivačem Urošem Nikolićem. Prema saznanjima portala Sportklub, utvrđeno je da je tokom...

POVEZANE OBJAVE