POVRATAK U AUSTRALIJU: Furiozan start Đokovića! (VIDEO)

Novak Đoković – Roberto Karbaljes Baena 3:0 (6:3, 6:4, 6:0)

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u drugo kolo Australian opena. Sa 3:0 u setovima bio je bolji od Španca Roberta Karbaljes Baene. U svakom setu pravio je brejk na vreme za ubedljiv trijumf.

Oba tenisera bili su sigurni na startu prvog seta iako je Srbin imao brejk priliku. Tri ih je imao Španac u petom gemu ali je Đoković uspeo da povede 3:2. Odmah nakon toga oduzeo je servis protivniku za 4:2. Ubrzo ga je potvrdio za tri gema prednosti. Potom ih je pretočio u vođstvo u setovima.

Đoković je sporije krenuo i drugi set. U sedmom gemu uspeo je da oduzme španskom igraču servis. Zatim ga je potvrdio za vođstvo od 5:3. To je bilo dovoljno za osvajanje i drugog dela igre.

Na startu trećeg seta Đoković kreće furiozno i pravi dva brejka za 4:0. Tu se nije zaustavio i već je bilo 5:0 a kasnije i priveo meč kraju iskoristivši prvu meč loptu. Sada je neporažen na 35 mečeva uzastopno odigranih u Australiji.

U narednom kolu, Đoković će igrati sa kvalifikantom iz Francuske ili Bolivijcem Ugom Delijenom. Treće kolo donelo bi mu srpski duel sa Laslom Đereom ako prethodno izbaci Grigora Dimitrova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Barselona potpisala ugovor vredan 1,3 milijarde evra!

Barselona muči muku sa finansijama poslednjih godina što utiče i na rezultatskom planu. Klub je ispao u 1/4 finalu Lige...

POVEZANE OBJAVE