Mesi i Ronaldo ponovo zajedno na terenu i viđena goleada (VIDEO)

Fudbaleri PSŽ-a su gostovali u Rijadu na prijateljskom meču protiv Rijad Starsa i slavili 5:4. Bila je to još jedna prilika da ponovo na terenu zajedno vidimo Lionela Mesija i Kristijana Ronalda, dva fudbalera koji su obeležili poslednjih 20 godina fudbala.

Mesi je postigao vodeći gol za PSŽ već u 3. minutu, dok je Ronaldo doneo izjednačenje u 34. minutu.

PSŽ je ponovo poveo preko Markinjosa krajem prvog dela, da bi Ronaldo u nastavku postigao i drugi gol za 2:2.

U 53. minutu Mbape se oslobodio svojih čuvara, sa leve strane poslao loptu u peterac gde je Ramos bio najspretniji i doneo svom timu novo vođstvo 2:3. Ali svega četiri minuta kasnije Jang Hjun So donosi novo izjednačenje domaćem timu golom posle kornera.

Nastavili su da se nižu golovi u Rijadu. Posle dosuđenog penala u 60. minutu, precizan je Embape i Parižani stižu do nove prednosti – 3:4.

A u 61. minutu, spektakl je prestao da bude to što jeste, jer su teren napustili i Ronaldo i Mesi. Po izlasku najvećih zvezda sa terena ritam utakmice je potpuno opao. Igra se opušteno, uglavnom na sredini terena i bez mnogo prilika.

Do kraja meča, u 77 minutu Ekitike daje novi gol za PSŽ, kojem nije smetalo što je dobar deo meča igrao sa igračem manje, a odgovorio je Anderson Taliska u 94. minutu za konačnih 5:4.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VEROVAO JE U SVOJU ODLUKU: Klop izabrao Nunjeza pre Nkunkua!

Fudbaleri Liverpula izgubili su od Evertona sa 2:0 i umanjili šanse za titulu Premijer lige u samoj završnici trke. Ove...

POVEZANE OBJAVE