Anđušić: Derbi bi mogao da odluči ko će u gornji deo tabele!

Košarkaši Partizana su poraženi u okviru Evrolige u gostima od Valensije. Nakon ovog susreta mnogi su razočarani pogotovo zbog činjenice da crno-beli mnogo lošije igraju na gostujućem terenu.

Košarkaš Partizana Danilo Anđušić izneo je utiske nakon ovog susreta.

Odigrali smo lošu utakmicu generalno, veoma je teško da dobiješ u Evroligi sa 15 izgubljenih lopti. Nismo se snašli najbolje na njihovo preuzimanje u odbrani, što je rezultiralo da čitavo prvo poluvreme gubimo 10 razlike. Uspeli smo da se približimo na kraju, ali onda smo u poslednja tri minuta dozvolili dva puta faul-koš i dva puta otvorenu trojku, što su oni iskoristili i došli do zaslužene pobede, rekao je on i dodao:

Moramo da pronađemo način da bolje igramo u trenucima kada ne ide baš sve kako smo planirali. Samo tako možemo da ostvarimo pobede koje vode u plej-of. Svaka utakmica je sada veoma bitna – najvažnija. Sada se gleda koje ekipe će da se odvoje i približe tih osam pozicija.

Crno-bele u nastavku očekuje susret u ABA ligi protiv Studentskog centra.

Nema vremena za očajavanje, da razmišljamo o ovome što se desilo. Treba da analiziramo i da vidimo gde smo grešili da sledeću utakmicu izađemo što bolje pripremljeni i da probamo da ostvarimo pobedu.

Ono što svi željno isčekuju jeste i derbi koji će Partizan i Zvezda odigrati u narednom kolu Evrolige.

Kao i svaka druga utakmica – najbitnija. Najpre što je derbi, a drugo zato jer odlučuje ko će gde biti na tabeli. Iako smo iz istog grada i zemlje, na tabeli smo sa pobedama i porazima blizu i možda baš ta utakmica odlučuje ko će u gornji deo tabele, zaključio je Danilo Anđušić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ČUVENI TRENER MAKABIJA: Pini Geršon oštro o Atamanu!

Košarkaši Makabija na korak su od plasmana na završni turnir Evrolige. Poveli su sa 2:1 protiv Panatinaikosa nakon neizvesne utakmice...

POVEZANE OBJAVE