Gvaridola: Ako igramo ovako, Arsenal će nas uništiti

Fudbaleri Mančester sitija savladali su Totenhem sa 4:2, posle preokreta u zaostalom meču sedmog kola Premijer lige.

nakon utakmice svoje utiske izneo je trener Sitija, Pep Gvardiola

-Sve nam je falilo. Volje, strasti, vatre, želje da pobedimo od prvog minuta. Isto je sa navijačima Sitija, tihi su bili 45 minuta. Želim svoje navijače nazad. Daleko, daleko smo od toga da se takmičimo na najvišem nivou. Imamo rivala poput Arsenala koji ima tu vatru. Dve decenije nisu osvojili PL. Objašnjavam realnost, sve je ugodno u Sitiju, ali rivali ne čekaju. Nisam prepoznao svoj tim, tim koji je pre imao strast i želju da trči. Daleko smo od tima koji smo imali u prethodnim sezonama. Da li mislite da će se ovakav preokret desiti svaki put? Neće. Imali smo sreće danas. Ako želimo da osvojimo nešto ili da se takmičimo, ali žaljenje, žaljenje – nema šansi da ćemo osvojiti išta, rekao je Gvardiola i dodao.

-Rijad Marez, kakav igrač. Pre Svetskog prvenstva, kao da je bio na odmoru. Sada je shvatio. Da li mislite da ćemo smanjiti razliku u odnosu na Arsenal sa načinom na koji igramo? Nema šansi. Mi smo tim srećno cveće, svi fini i dobri. Ja ne želim da budem to srećno cveće, želim da pobedim Arsenal. Ako igramo na ovakav način, Arsenal će nas uništiti, izjavio je Gvardiola nakon meča.

Arsenal ima pet bodova više od Sitija, i utakmicu manje, a za vikend Arsenal će ugositti Junajted, dok će Siti dočekati Vulvse.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE