Beker o Novaku: Poznajem ga dobro, pokušava da skraćuje poene!

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Grigora Dimitrova i plasirao se u osminu finala Australijan opena.

Uprkos pobedi, svi Novakovi navijači su zabrinuti zbog povrede. Tokom odigranih mečeva na turniru u Australiji često je imao bolne grimase na licu, a nakon pobede nad Dimitrovim je izjavio da i dalje ima veliki problem sa povredom zadnje lože.

Njegov nekadašnji trener Boris Beker je u izjavi za medije pričao o igri srpskog tenisera.

– Novak ide na brže poene. To počinje servisom, jer on takođe više rizikuje na drugi servis. U razmenama je pokušao da dominira forhendom. Bio je to interesantan meč, sa usponima i padovima. Dimitrov je imao sve što je potrebno da pobedi Đokovića, ali je Novak bio bolji u odlučujućim momentima, kazao je Beker.

Beker je pričao i o Novakovoj povredi.

– Poznajem ga jako dugo i znam da ima problem sa butinama. Novak je u stanju da stisne zube kada dođe do važnih poena, ali i da se opusti kada su poeni manje važni. Ponekad vam deluje kao da blefira ili da ne može da završi gem. To je pomalo i raj i pakao, a to otežava stvari i protivniku. Ipak, Novak se ne bi ponašao tako da ne oseća nešto, ubeđen je Nemac.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Žakelj pred Partizan: To će biti praznik košarke

 U okviru drugog meča polufinalne serije ABA lige sastaju se Partizan i Budućnost. - Očekujem da ćemo odigrati daleko bolje...

POVEZANE OBJAVE