Čelsi i Liverpul nastavili sa bledim partijama i u međusobnom susretu, Mudrik pokazao da će biti pojačanje (VIDEO)

Čelsi i Liverpul su međusobni susret u sklopu 21. kola Premijer lige dočekali u lošem raspoloženju usled veoma loših rezultata u dosadašnjem delu sezone, a u neku ruku je tako protekao i sam duel, pošto je završen bez golova. Ipak, za navijače oba kluba je ova utakmica bila specifična, iz potpuno različitih razloga.

Liverpul je slavio jubilej Jirgena Klopa, trenera koji je nakon više godina ponovo podigao ovaj klub i doneo mu dobre rezultate, vrativši ih u vrh engleskog i evropskog fudbala. Nemački strateg je vodio tim sa Enfilda po hiljaditi put danas!

Sa druge strane, navijači Plavaca su nestrpljivo iščekivali debi Mihalja Mudrika, skupocenog pojačanja iz Šahtjora, koje su ispred nosa preoteli gradskom rivalu Arsenalu.

Ukrajinac je pokazao da bi mogao da bude veliko pojačanje, ali bez konkretnog učinka danas. U igru je ušao u 55. minutu i prikazao nekoliko dobrih poteza, po kojima se jasno može izvesti zaključak o njegovom kvalitetu.

Najbliži da postigne gol bio je u 65. minutu kada je odličnim driblingom prodefilovao kroz šesnaesterac domaćina, ali je pogodio samo spoljni deo mreže.

Posle remija Liverpul je na osmoj poziciji tabele sa 29 bodova na 19 odigranih utakmica, dok je londonski tim deseti sa istim brojem bodova, ali iz jedne odigrane utakmice više.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mitrović govorio o povredi: Kada se desila bio sam zabrinut

Najbolji strelac naše reprezentacije Aleksandar Mitrović povredio se u utakmici protiv Al Šababa, neposredno nakon što je postigao dva...

POVEZANE OBJAVE