DE MINOR NAOŠTREN PRED MEČ SA ĐOKOVIĆEM: Spreman sam za bitku

Srpski teniser Novak Đoković savladao je jutros Grigora Dimitrova i ostvario plasman u osminu finala Australijan opena, a tamo ga čeka domaći igrač Aleks De Minor.

Australijski teniser, poznat po velikoj brzini, bio je takođe u tri seta bolji od Francuza Benžamana Bonzija sa 7:6 (7:0), 6:2 i 6:1.

Iskreno, kao dete sam trenirao za ovo, da igram na ovom terenu, pred ovakvim navijačima. Kad god izađem na teren, moram da se uštinem kako bih shvatio da je ovo stvarno. Nije tajna da volim da igram ovde, ovaj teren je kao moje dvorište. Publika je neverovatna. Tako da protivnici ne samo da moraju da igraju protiv mene, već moraju da igraju i protiv publike, izjavio je De Minor na terenu posle meča.

Prokomentarisao je i sledeći meč koji ga čeka, i koji ne može da bude teži izazov.

Uzbuđen sam. To je još jedna prilika za mene da igram protiv najboljeg na svetu i pokažem mu od čega sam napravljen. To su su mečevi koje svi žele da igraju. Spreman sam za bitku. Želim da zablistam na najvećoj sceni, da pokažem svima da to mogu, poručio je Australijanac, uvek posebno motivisan kada igra na domaćem tlu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bandović nakon plasmana u finale Kupa: Zaslužili smo!

Fudbaleri Vojvodine savladali su ekipu Radničkog u Kragujevcu i plasirali se u finale Kupa Srbije. Trener Novosađana Božidar Bandović rekao...

POVEZANE OBJAVE