Napušta brod koji tone: Skupocena zvezda Juvea odriče se pravog bogatstva samo da se spasi dalje blamaže!

Juventus proživljava jedno od najgorih razdoblja u svojoj istoriji. Federalni žalbeni sud Italije odlučio je ‘Bjankonerima’ oduzeti čak 15 bodova, a kažnjeni su i glavni ljudi kluba.

‘Staru damu’ su teretili za neprijavljivanje bilansa kluba i plaćanje igrača “ispod stola” tokom pandemije koronavirusa. To je dovelo i do nedavnih ostavki predsednika Anjelija, njegovog zamenika Nedveda i kompletne uprave.

Juventus sada ima 22 boda, na 11. je mestu Serije A i 12 bodova udaljen od mesta koja vode u Evropu naredne sezone.

Atmosfera u Juventusu daleko je od idealne. Tome u prilog ide i ova vest koja je stigla iz njegove svlačionice. Naime, Anhel Di Marija je spreman odreći se svoje plate u tom klubu, u visini od ukupno 7 miliona evra, samo kako bi raskinuo ugovor i napustio “brod koji tone”.

Praktično bježi glavom bez obzira, a i u novom bi klubu trebao imati značajno niža primanja. Medijska predviđanja sele ga u Rosario Central, gde će igrati za 70 posto manju platu.

Prema navodima argentinskih medija, Di Marija “želi napustiti evropski fudbal visoko uzdignute glave”, iako bi zlobnici mogli tvrditi kako se samo želi spasiti dalje blamaže.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ataman siguran: Bolji smo od Makabija

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Makabi u okviru drugog susreta četvrtfinalne serije. Sada slede dva okršaja u Beogradu – 30....

POVEZANE OBJAVE