Igokea porazom u Čačku nastavila loš niz i posle smene trenera, Gagić umalo do asistentskog dabl-dabla

Košarkaši čačanskog Borca savladali su Igokeu na svom parketu sa 70-65 u 16. kolu regionalne ABA lige.

Igosi tako nastavljaju da posrću i posle ostavke Dragana Bajića na klupi, pošto su doživeli osmi uzastopni poraz u svim takmičenjima.

Posle neizvesne prve deonice, košarkaši Dejana Mijatovića su već u drugoj deonici stekli dvocifrenu prednost, i na tom talasu došli do pobede, pošto su gosti uspeli samo da znatno umanje razliku.

Najefikasniji na utakmici bio je Hanter Hejl sa 18 poena, na šta je dodao i 5 skokova i 3 asistencije. Nedavno pojačanje Čačana Đorđe Gagić postigao je 12 poena, a zanimljivo je da je kao centar zabeležio i 8 završnih dodavanja, uz samo jedan skok. Marko Radonjić je upisao 10 poena, 7 skokova i 2 asistencije.

U poraženom timu je dugogodišnji srpski reprezentativac Dragan Milosavljević postigao 14 poena (6 asistencija, 3 skoka), koliko je upisao i Nikola Tanasković, koji je kompletirao dabl-dabl učinak sa 12 skokova. Poen manje uknjižio je Kendrik Rej.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

KOŠARKAŠ MAKABIJA SIGURAN: Bili bismo u top 3 da nije počeo rat

Košarkaši Makabija poveli su sa 1:0 u plej-of seriji Evrolige protiv Panatinaikosa. Sezonu su završili ligaški na sedmom mestu, a...

POVEZANE OBJAVE