Ivanović pred Cedevita Olimpiju: Važna utakmica, imaju odličnog Omića!

U utakmici 16. kola ABA lige, košarkaši Crvene zvezde dočekuju Cedevita Olimpiju. Trener crveno-belih Duško Ivanović je izneo očekivanja pred ovaj susret.

– Očekuje nas važna i teška utakmica protiv tima koji je sastavljen od vrlo iskusnih igrača, odličnih stranaca. Dobro trče, odlični su šuteri, imaju i Omića koji je izvanredan u reketu već dugi niz utakmica, rekao je Ivanović i dodao:

– Jasno je da i oni vide svoju šansu jer imaju kvalitet o kome govori i njihova pozicija na tabeli regionalnog takmičenja.

Crveno-beli su trenutno treći na tabeli regionalnog takmičenja sa 13 pobeda i jednim porazom, dok je Cedevita Olimpija peta sa skorom 12/2.

– Dobro se poznajemo, odličan tim, koji igra dobro u regionalnoj ligi… Tim koji je popunjen na svim pozicijama. Moramo da ih uvedemo u naš ritam koji kreće od čvrste i odgovorne odbrane. Ulazimo u seriju teških mečeva počev od te utakmice i podrška sa tribina nam je izuzetno važna u ovom trenutku, rekao je košarkaš Zvezde Ognjen Dobrić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Džajić o Zvezdi: To je za svako poštovanje

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su i sedmu uzastopnu titulu prvaka Srbije. Uspeh kluba sa "Marakane" prokomentarisao je i predsednik Fudbalskog...

POVEZANE OBJAVE