LA LIGA: Barselona ne blista, ali niže pobede (VIDEO)

Fudbaleri Barselone savladali su na Kamp Nou Hetafe sa 1-0, u sklopu 18. kola španske La lige, tako nanizavši šestu uzastopnu pobedu.

Poslednji put gorčinu poraza izabranici Ćavija Ernandeza osetili su još krajem oktobra u Ligi šampiona, kada je bilo jako neprijatno pošto je ubedljivo bolji bio minhenski Bajern sa 3-0.

Nije katalonski gigant izgledao danas ubedljivo na svom satdionu, pošto su i gosti stvorili nekoliko prilika da ugroze gol Ter Štegena, ali na kraju ostaju najvažnija tri boda.

Njih je doneo Pedri pogotkom u 35. minutu, kada je odlično ispratio akciju svog tima koja je počela sa sredine terena. Dubinsku loptu je dobio po levoj strani Rafinja, koji ju je poslao u srce šesnaesterca, gde je mladi fudbaler bio sam i lako zatresao mrežu.

Srpski fudbaleri Nemanja Maksimović i Stefan Mitrović nisu ulazili u igru u poraženom timu.

Barselona tako suvereno čuva vrh tabele sa 44 osvojena boda, pet više od madridskog Reala, koji upravo igra svoju utakmicu protiv Atletik Bilbaa.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZAVRŠIO EPIZODU U RUSIJI: Nekadašnji šampion Evrope pronašao novi angažman

Košarkaška prvenstva širom Evrope ulaze u završnu fazu. Isto je i sa takmičenjem u Izraelu. Tamošnji Hapoel Jerusalim je za...

POVEZANE OBJAVE