SERIJA A: Atalanta nosi bod iz Torina posle goleade protiv Juventusa, pao negativan rekord! (VIDEO)

Nižu se loše vesti za Juventus. Nakon što je obelodanjeno da će im biti oduzeto 15 bodova, nisu uspeli da ostvare pobedu protiv Atalante na svom stadionu. Nakon veoma efikasnog duela došlo je do podele bodova pošto je na kraju na semaforu pisalo 3:3.

Tako je tim Masimilijana Alegrija primio ukupno osam golova na poslednje dve utakmice, i na taj način oborio negativan rekord koji je bio na snazi od 1988. godine.

Pravi heroj Atalante večeras bio je Lukman, koji je postigao vodeći gol već u 4. minutu utakmice, a potom još jedan za novi preokret u 53. minutu i vođstvo od 3-2.

U međuvremenu je Di Marija u 25. minutu sa penala poravnao rezultat, a Arkadijuš Milik golom u 34. minutu doneo prvi preokret na meču, ali i prednost na poluvremenu za crno-bele iz Torina.

Ipak, teko što se lopta ponovo zavrtela, Mele je izjednačio na 2-2, upravo posle asistencije Lukmana, koji je tako svom učinku pridodao i asistenciju.

Nakon njegovog novog gola u 53. minutu, konačan rezultat je 12 minuta kasnije postavio Danilo pogotkom iz slobodnog udarca.

Atalanta sada sa 35 bodova zauzima petu poziciju u Seriji A, dok je Stara Dama iz Torina deveta sa 23 boda.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE