Gvardiola otkrio kada će napustiti Siti

Mančester siti se trenutno nalazi na drugom mestu Premijer lige sa pet bodova manje od prvoplasiranog Arsenala, ali tim Pepa Gvardiole ima i utakmicu više.

Sjajni trener je istakao da razume da igrači njegovog kluba više nemaju istu “glad” za trofejima, i naveo je da je imao identičnu situaciju dok je bio trener Barselone.

On je izjavio je da će da napusti klub kada bude osetio da više nema kontrolu nad svlačionicom, javljaju britanski mediji.

-Razumem fudbalere, ali ja sam tu da ispravim stvari. Predsednik zna, želim da budem ovde, ali ako izgubim, ja ću da odem. Žao nam je zbog onih koji nas ne vole, ali ući ćemo u istoriju zbog onoga što smo postigli u Premijer ligi, rekao je Gvardiola.

Španski stručnjak veruje da Mančester siti može da osvoji titulu u Premijer ligi.

-Nema sumnje da smo bili jako dobri, ali to je prošlost. Klub mora da ide napred. Drugi smo, ali ne sa 25 bodova manje od Arsenala. Ostalo je još 57 bodova u igri, zaključio je Gvardiola.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SRPKINJE NA OKUPU: Bregar jasan, cilj postavljen na početku je od krucijalnog značaja

Rukometašice Srbije očekuju dva veoma bitna duela u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Naš tim će igrati protiv Bugarske i Turske,...

POVEZANE OBJAVE