Nezadrživi Nikola Topić nedovoljan za pobedu protiv Mladosti, tragičar bivši centar Večitih

Košarkaši zemunske Mladosti bili su u veoma neizvesnoj utakmici bolji kao domaćini od OKK Beograda sa 80-79, u sklopu 19. kola Košarkaške lige Srbije.

Izabranici Vuleta Avdalovića su već u prvoj deonici došli do dvocifrene prednosti, međutim do kraja poluvremena ih je sustigao zemunski tim, pa je drugih 20 minuta proteklo u ujednačenom odnosu snaga.

Ipak, u tesnoj završnici je kao bolji izašao domaćin, pošto je u završnici neprecizan bio prekaljeni bivši centar Zvezde, Partizana i FMP-a Predrag Samardžiski.

Uzalud je bio i novi odličan učinak pojačanja iz Crvene zvezde Nikole Topića, koji je ponovo ubacio 22 poena, uz još 3 skoka i jednu asistenciju, kao ni dabl-dabl mladog Hrvata Andrije Jelavića, koji je upisao 16 poena i 10 skokova.

Kod pobednika je najbolji bio Džonatan Dejvis sa 24 poena, na šta je dodao i 3 skoka i 4 završna dodavanja, dok je Dušan Radosavljević uz 15 poena upisao 5 skokova i 4 asistencije.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Željko obradovao navijače, najavljuje jak Partizan i naredne sezone!

Trener Partizana Željko Obradović obratio se medijima posle potpisivanja novog dvogodišnjeg ugovora sa crno-belima. Pričao je i o timu...

POVEZANE OBJAVE