SERIJA A: Empoli šokirao Inter na Đuzepe Meaci, Škrinijar poslednji meč u dresu Nerazura završio crvenim kartonom?! (VIDEO)

Fudbaleri milanskog Intera poraženi su na svojoj Đuzepe Meaci od Empolija minimalnim rezultatom 1-0, u sklopu 19. kola Serije A.

Ovo je poprilično negativno iznenađenje za navijače Nerazura, nakon što su nedavno u utakmici odigranoj u Saudijskoj Arabiji osvojili Superkup ubedljivom pobedom nad gradskim rivalom Milanom.

Prethodno su početkom godine naneli i prvi poraz ubedljivom lideru na tabeli Napoliju. Ipak, danas nije išlo.

Iako favoriti, situaciju je znatno otežao crveni karton za Milana Škrinijara u 40. minutu, pa je domaćin od završnice prvih 45 minuta morao da se snalazi sa igračem manje.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da je, prema poslednjim informacijama, ovo možda i poslednja utakmica u dresu Intera za štopera, koju je morao da završi ranije, sa kapitenskom trakom oko ruke.

Odlučujući gol na utakmici postigao je Tomazo Boldanzi u 66. minutu, kada je dobio dovoljno prostora za šut, koji je poslao ispod ruku golmana Andre Onane.

Imao je tim Simonea Inzagija svojih šansi, ali nedovoljno konkretnih, za razliku od protivnika koji je poslao čak osam šuteva u okvir Interovog gola.

Inter sada na trećoj poziciji Serije A ima 37 bodova, isto koliko i Roma koja je mesto iza. Danas je propustio priliku da prestigne Milan, koji ima bod više, ali i utakmicu manje.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Tadić promašio penal, Olimpijakos ispisao istoriju!

Fenerbahče je večeras na svom terenu dočekao Olimpijakos. Viđena je još jedna neizvesna utakmica posle 3:2 za Grke u...

POVEZANE OBJAVE