Ivica Kralj otkrio: Poslali smo ponude za dvojicu igrača

Sportski direktor Partizana Ivica Kralj pričao je za MaxBet sport o igri, pripremama, mogućim dolascima i odlascima u crno-belom taboru.

Sportski direktor Partizana prokomentarisao je pripremni period njegovog tima.

– Ekipa dobro trči, htenje je na najvišem nivou uoči završnih nekoliko dana ovde u Turskoj. Klasična je ona priča o teškim nogama, ali stvarno je tako posle više od mesec i po dana rada. Na nekim utakmicama nismo koristili šanse koje smo stvarali, ali, Bože moj, sve se radi i cilju priprema za početak nastavka sezone 4. februara u Kruševcu, rekao je Kralj.

Kada je reč o dolascima bivši golman je rekao.

– Razgovaramo sa dvojicom igrača, ne zavisi posao samo od nas, već i od klubova u koje smo poslali ponude. Na svim pozicijama trenutno imamo kvalitet, bar po dvojicu igrača. Zaista sam od onih koji smatraju da ne bi trebalo da dovodimo samo da bismo doveli, već su nam potrebni fudbaleri koji moraju da budu istinska pojačnja i podignu kvalitet Partizana, rekao je Kralj za MaxBet i dodao:

– Letos smo doveli osmoricu igrača, a znamo svi da je potrebno vreme da se uklope, naviknu na novi klub, nekad i na novu državu. Od tih pojačanja očekujemo mnogo više u nastavku sezone. Bilo je neophodno vreme, sad su svi odradili kompletne pripreme.

Dok se čeka da neko pojača Partizan, ima i ponuda za fudbalere crno-belih.

– Tačno je da imamo ponude za dvojicu fudbalera, ali taj posao je u rukama generalnog direktora Miloša Vazure.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NBA: U Lejkersima ponovo ceh platio trener

Posle ispadanja u 1/4 finalu plej-ofa Zapadne konferencije od Denvera, u Los Anđeles Lejkersima su odlučili da ponovo...

POVEZANE OBJAVE