Iskusni trener govorio o Obradoviću i Ivanoviću, spomenuo i bivšeg srpskog giganta

Iskusni srpski trener Željko Lukajić iako je zagazio u sedmu deceniju života ne namerava da prestane da se bavi ovim poslom, a trenutno je na klupi subotičkog Spartaka.

Sa ovim klubom će nastupati na predstojećem završnom turniru Kupa Radivoja Koraća, gde će u četvrtfinalu odmeriti snage sa bivšim klubom Partizanom.

On je u intervjuu koji je dao za “Mozzart sport” govorio o kolegama sa klupe Partizana i Crvene zvezde, Željku Obradoviću i Dušku Ivanoviću.

Najstariji sam. Stariji sam od Žoca, a od Duška moram da vidim. Čitavog života sam iskren, ja imam i afekte, ali naučio sam da se izvinim, ali uvek idem glavom. Iskren sam prema sebi, da nemam energiju i da nemam želju, svakako ne bih se bavio ovim poslom. Imam energije i mislim da mogu da pomognem, izjavio je poularni Struja, pa se setio svog nekadašnjem kluba.

Žao mi je samo mog Hemofarma koji je imao uslove, toliko smo stvorili asova, imali smo jaku školu, velika šteta za srpski košarku, ali što se mene tiče, imam još snage da se pobijem, rekao je Lukajić.

Željko Lukajić je Hemofarm iz Vršca trenirao u dva navrata, od 1998-2005. godine, a potom i od 2010-2012. godine. Nakon toga je najviše ostao upamćen kao trener Igokee sa kojom je igrao u ABA ligi u sezoni 2014/15, a svojevremeno je nasledio Željka Obraodvića na klupi Partizana 1993. godine.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

De Rosi obezbedio posao, sad gura bivšeg saigrača za sportskog direktora

Uprava Rome je obelodanila da će Danijele De Rosi ostati trener i sledeće sezone. Nekadašnji kapiten "Vučice" je napravio sjajan...

POVEZANE OBJAVE