NEKONTROLISANA IZJAVA O NOVAKU: Nije se poneo sportski, smatram da treba ponovo da ga deportujemo

Srpski teniser Novak Đoković savladao je u osmini finala Australijan opena više nego ubedljivo domaćeg predstavnika Aleksa De Minora, prepustivši mu samo pet gemova.

Ovakav poraz je očigledno veoma teško pao tamošnjem poznatom radijskom voditelju Nilu Mičelu, koji smatra da je naš teniser ponižavao njihovu uzdanicu, i nije se uzdržao od veoma radikalnih komentara.

Nisam veliki poznavalac tenisa. Nadam se da Đoković neće osvojiti ovogodišnji Australian Open. Srpski teniser nije se poneo sportski prema De Minoru posle meča, i to sve zbog onoga što se događalo prošle godine kada su ga australijske vlasti deportirale. Potpuno je očigledno da je Novak hteo da ga ponizi igrom na terenu. To je i učinio, a zatim je bio izuzetno nekorektan. Smatram da bismo zbog toga ponovo trebali da ga deportujemo, veoma radikalnu izjavu dao je Mičel.

Iako je Đoković sjajno prihvaćen po povratku u Australiju, kao devotostruki šampion prvog gren slema u sezoni, očigledno postoje izuzeci.

Podsećamo, Novak je prošle godine odlukom prvog čoveka Australije deportovan iz zemlje – iako je dobio na sudu – u koju je stigao kako bi branio titulu na Australijan openu osvojenu 2021. godine, uz regularno odobreno medicinsko izuzeće.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Nikola Jokić postavio novi rekord NBA lige

Srpski centar Nikola Jokić postavio je novi rekord NBA lige. Reprezentativac Srbije je postao prvi košarkaš u NBA koji je...

POVEZANE OBJAVE